Szolgáltatások

Lakberendezési tanácsadás

Stílusok, színharmóniák megbeszélése, moodboardok készítése, bevásárlási helyek, esetleg konkrét berendezési tárgyak ajánlása. Átalakítási szándék esetén a megfelelő térszerkezetre ötletek ajánlása.

A tanácsadás több fázisból áll:

1. fázis: a helyszínen meghallgatom azt a problémát, elakadást, amiért az ügyfél megkeresett. A kérdéseimmel igyekszem minél jobban ráfókuszálni a megoldandó feladatra. E mellett személyes benyomásokat szerzek a belső tér kialakításáról, adottságairól, a meglévő állapotról.

2. fázis: a hallottak, a személyes tapasztalat és benyomások alapján összeállítok 2-3 hangulati képet (moodboardot), az ajánlott beszerzési oldalak listáját, esetleg konkrét berendezési tárgyakat (elérhetőséggel), átalakítási ötleteket.

Lényeges, hogy a 2. fázis munkálataihoz szükségem van pár napra. Az információknak le kell ülepedniük, aztán keressem meg az ajánlani kívánt berendezést, majd elkészítem a hangulati képeket, esetleg térátalakítási skicceket. Ebben a fázisban előfordul, hogy többször kérdéseket teszek fel, így a kapcsolattartás elengedhetetlen.

Megosztás